Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Fototentoonstelling Komt Een Mens Bij De Dokter

Fototentoonstelling Komt Een Mens Bij De Dokter

tot
Amphia Breda, centrale hal
Routebeschrijving

Fototentoonstelling

Elke dag zit de wachtkamer van de dokter vol met mensen: mannen, vrouwen, homo mannen, lesbische vrouwen, hetero, bi+, trans en intersekse personen… Allemaal hebben ze recht op zorg die bij hen past, maar door onwetendheid, schaamte en verkeerde aannames krijgen ze die niet altijd. Samen kunnen we daar iets aan doen. Laat zien wie je bent, zodat je de zorg krijgt die bij jou past.

Over de tentoonstelling
In de tentoonstelling zie en lees je verhalen uit de spreekkamer. Deze verhalen zijn van mensen die door schaamte, onwetendheid en verkeerde aannames lang niet altijd de zorg krijgen die ze nodig hebben. Ontmoet mensen die, hoe verschillend ze ook zijn, één ding met elkaar gemeen hebben: ze zoeken naar passende zorg.

Over de initiatiefnemers
Deze tentoonstelling is een initiatief van de Alliantie Gezondheidszorg op Maat - bestaande uit WOMEN Inc. COC Nederland en Rutgers - die zich inzet voor gendersensitieve zorg. Zorg waarbij rekening wordt gehouden met diversiteit in sekse, gender en seksuele oriëntatie.

Meer informatie
Komt Een Mens Bij De Dokter
Video url

Label