Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

11 oktober 2022: Amphia viert Internationale Coming-Outdag
Aanmaakdatum:

11 oktober 2022: Amphia viert Internationale Coming-Outdag

Coming-Outdag: wat is het?
Vandaag, 11 oktober 2022, is het Coming-Outday. Deze internationale dag staat in het teken van de zichtbaarheid van de LHBTIQ+-er en het moment dat een LHBTIQ+-er openlijk voor diens seksuele geaardheid of genderidentiteit uitkomt: het uit de kast komen oftewel de coming out.

Wat doet Amphia?
Amphia viert deze dag door de intersekse - progress-pridevlag te hijsen op onze locaties in Oosterhout en in Breda. Diversiteit en inclusiviteit zijn voor Amphia belangrijke waarden, zowel voor onze professionals als voor onze patiënten en bezoekers. Amphia wil graag een veilige omgeving creëren voor iedereen. Een omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Amphia wil dit met trots uitdragen!

Eén Amphia maken we met z’n allen
In de nieuwe strategie ‘Amphia maken we met z’n allen’ spreekt Amphia uit inclusief te willen zijn in al haar vormen. Amphia is een inclusieve organisatie, waarin elke professional erbij hoort en ertoe doet. We kennen een gastvrije en nieuwsgierige houding naar andersdenkenden en minderheden en hebben een positieve houding ten opzichte van diversiteit. Deze belangrijke waarden is nogmaals bevestigd door de Raad van Bestuur en het MSB-A-bestuur in de Bestuursraad van 20 september 2022.

Amphia viert Coming-Outdag door het hijsen van de intersekse - progress-pridevlag

Meer nieuws lezen van Amphia?

Meer nieuws

Label