Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Landelijke actiedag door cao-onderhandelingen in Amphia op 16 maart 2023
Aanmaakdatum:

Landelijke actiedag door cao-onderhandelingen in Amphia op 16 maart 2023

De landelijke delegaties van NVZ en vakbonden is het nog niet gelukt om tot gezamenlijke cao-afspraken te komen. De vakbonden hebben daarom besloten tot een landelijke actiedag in de vorm van zondagsdiensten. Ook in Amphia wordt er actiegevoerd.

Omdat de Raad van Bestuur het belangrijk vindt dat er een goede cao komt voor de medewerkers van Amphia, heeft de Raad van Bestuur ingestemd met de door de vakbonden voorgestelde cao-acties in de vorm van het draaien van een zondagsdienst op 16 maart 2023 in Amphia. Het gaat hierbij niet om een actie tegen Amphia, maar een actie voor een betere cao.

Deze actie zal gevolgen hebben voor patiënten van afdelingen die aan deze zondagsdienst-actie deelnemen. Dat vinden wij vervelend voor onze patiënten. Alle patiënten die het betreft zullen hier nader bericht over ontvangen. We begrijpen dat deze onzekerheid voor u vervelend kan zijn. Toch vragen wij aan u om de berichten af te wachten en niet zelf te bellen naar Amphia.

Veelgestelde vragen

Label