Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.
Amphia organiseert kerstactiviteiten voor patiënten en medewerkers
Aanmaakdatum:

Amphia organiseert kerstactiviteiten voor patiënten en medewerkers

De kerstdagen zijn altijd een bijzonder moment in het jaar. We willen het liefst thuis zijn met onze naasten, maar dat kan niet altijd. Dat geldt ook voor patiënten die in Amphia zijn opgenomen. Ondanks de druk op de zorg en de COVID-19-maatregelen proberen we deze periode toch zo warm en fijn mogelijk te maken voor patiënten en medewerkers. Daarom organiseert Amphia in de week van 20 december verschillende activiteiten.

Net zoals voorgaande jaren overhandigen kerstengeltjes Pam en Cato (beiden 12) op 24 december honderden kerstlichtjes. Samen hebben zij basisschoolleerlingen in de regio Breda gevraagd om led-kaarsjes, gedoneerd door Stichting Vrienden van Amphia, te versieren. Deze kaarsjes worden op kerstavond uitgedeeld aan patiënten die opgenomen zijn in Amphia. Ook krijgen patiënten een warme videoboodschap inclusief dansje van Pam en Cato. Deze is te bekijken via de tablet die patiënten tot hun beschikking hebben op de kamer.

Op 23 december kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers genieten van een prachtig kerstconcert op locatie Molengracht. Het concert wordt uitgevoerd door verschillende pianisten en een zangeres. Opgenomen patiënten kunnen het concert via de livestream op de patiënttablet volgen. De opnames van de livestream worden na 23 december gedeeld via de social media kanalen van Amphia.

Meer nieuws over Amphia lezen?

Ga naar Nieuws