Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.
Bazen Amphia staan voor een dag hun stoel af
Aanmaakdatum:
Printdatum: 20 juni 2021

Bazen Amphia staan voor een dag hun stoel af

Amphia is ook dit jaar weer trotse deelnemer aan JINC Baas van Morgen.
Vandaag staan vijf Amphia-bazen hun stoel af aan de leerlingen Malika, Vildan, Aya, Emmy en Vincent. JINC Baas van Morgen draait in 2021 om gelijke kansen op de werkvloer. Het merendeel van de 450 CEO’s, directeuren en politici die hun stoel afstaan aan ruim 550 kinderen van de basisschool en het vmbo, gaan samen met hun ‘vervanger’ met dit thema aan de slag.

Frisse blik
De vijf bazen lopen bij Amphia een dag mee met Christianne Lennards (lid raad van bestuur), Bonny Boersbroek (manager Vrouw Moeder Kind en Hartcentrum), Jasper Meijer (directeur Vernieuwbouw), Job Meijs (directeur HR management) en Janneke Segers (leidinggevende Kinderafdeling en Gezinssuites en verpleegkundig decaan). De Amphia-bazen kijken uit naar de inzichten van de leerlingen en hopen te leren van hun frisse blik.

In goed gezelschap
Met de deelname aan JINC Baas van Morgen bevindt Amphia zich in goed gezelschap. Andere bazen die meedoen zijn onder andere Harold Goddijn (TomTom), Vincent Patty (TopNotch), Jan van Zanen (burgemeester Den Haag), Mona Keijzer (staatssecretaris Economische Zaken en Klimaat) en Hans de Jong (Philips).