Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Bent u verzekerd voor onze zorg in 2023?
Aanmaakdatum:

Bent u verzekerd voor onze zorg in 2023?

Veel mensen wisselen van zorgverzekering aan het einde van het jaar. Bijna altijd bent u dan ook in 2023 voor zorg in Amphia verzekerd. Zodra u op de onderstaande knop klikt, komt u bij de lijst wat alle zorgverzekeraars bevat waarmee Amphia voor 2023 afspraken heeft gemaakt en aan het maken is. Met enkele zorgverzekeraars zijn geen afspraken gemaakt. 

Hebt u vragen over uw verzekering? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Deze heeft de laatste informatie over uw verzekering.

Informatiebijeenkomst 'Hoe kies ik een zorgverzekering?'

Op 28 december is er een informatiebijeenkomst bij Amphia Breda waarbij een apotheker uitleg geeft over verschillende zorgverzekeringen. Daarnaast krijgt u praktische tips mee vor het kiezen van een nieuwe zorgverzekering. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen. 

Meer informatie?

Label