Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.
De MARQ en Thebe in Breda ondertekenen huurcontract bij Amphia
Aanmaakdatum:

De MARQ en Thebe in Breda ondertekenen huurcontract bij Amphia

De MARQ en Thebe huisvesten hun Bredase revalidatie en herstel in een deel van Amphia Molengracht. Een tweetal etages worden hiervoor speciaal voor De MARQ en Thebe verbouwd. Na de verbouwing zijn er 108 plaatsen voor ouderen die revalideren of herstellen na een ingreep of na ziekte. De unieke samenwerking tussen De MARQ, Thebe en Amphia is vandaag bekrachtigd door het ondertekenen van de huurovereenkomst. Na de zomer van 2022 worden er de eerste revalidanten verwacht. 

Olof Suttorp, voorzitter Raad van Bestuur Amphia: ''We zijn verheugd om samen met Thebe en De MARQ revalidanten in Amphia te kunnen huisvesten. Dit zijn belangrijke stappen in een efficiëntere revalidatie en herstelzorg voor deze ouderen in de regio.'' 

De MARQ en Thebe gaan op de nieuwe locatie intensief samenwerken, ook met Amphia. De drie organisaties bundelen hun deskundigheid en ervaring en werken samen aan vernieuwing. Zo wordt meer gefocust op kansen en mogelijkheden om met iedere revalidant en zijn naasten te komen tot het best passende behandel- en revalidatieproces. 

De MARQ en Thebe in Breda ondertekenen huurcontract bij Amphia