Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Enkele operaties en radiologische onderzoeken van maandagochtend 4 december verplaatst
Aanmaakdatum:

Enkele operaties en radiologische onderzoeken van maandagochtend 4 december verplaatst

Dit weekend is er een technisch probleem ontstaan met de energievoorziening in het nieuwe deel van Amphia. De energievoorziening verloopt door twee apparaten. Een van deze twee apparaten is uitgevallen. Het ziekenhuis kan ook blijven functioneren als een van de twee apparaten uitvalt. Er is dan alleen niet meer genoeg energie om alles maximaal te laten doorgaan.

Patiëntveiligheid staat bij Amphia altijd voorop. Daarom gaan we nu zo zuinig mogelijk om met het energieverbruik. Vooral apparaten bij de afdeling Radiologie (CT en MRI) en in de operatiekamers verbruiken veel energie.

Om het energieverbruik in het nieuwe deel van ons gebouw niet te veel te belasten verplaatsen we een aantal radiologieafspraken van de ochtend naar de middag, avond of naar ander deel van het gebouw. Ook verplaatsen we ongeveer twintig operaties die maandagochtend zouden plaatsvinden. Deze patiënten zijn vandaag persoonlijk geïnformeerd.

De meeste behandelingen gaan gewoon door. Alle spoedzorg en oncologische behandelingen blijven doorgaan. Ook behandelingen in het oude gedeelte van Amphia gaan gewoon door.

We begrijpen dat het vervelend is om iets langer te moeten wachten. En verwachten tegelijkertijd dat iedereen begrip zal hebben voor de preventieve maatregelen.

Label