Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.
Er is maar één Amphia
Aanmaakdatum:

Er is maar één Amphia

Dit najaar is bijzonder voor Amphia. Met de sluiting van Langendijk komt het ziekenhuis samen op één locatie  in Breda, één in Oosterhout en één in Etten-Leur. Daarmee komt een grote wens uit. Als op 17 november 2021 de nieuwbouw officieel wordt geopend begint er ook een nieuw tijdperk voor Amphia. Een tijdperk waarin iedereen samenwerkt aan een gezonde toekomst!

Om de overgang naar dit nieuwe tijdperk extra aandacht te geven lanceert Amphia de campagne ‘Er is maar één Amphia’. Met deze campagne wil Amphia iedereen laten zien dat er maar één ziekenhuis is als Amphia. Een prachtig (nieuw) ziekenhuis, met gedreven professionals, waar men trots op mag zijn.

Met ‘Er is maar één Amphia’ neemt Amphia ook afscheid van het verleden en wordt er vooruit gekeken naar de toekomst.

Nog één keer terugblikken
Eind dit jaar sluit locatie Langendijk haar deuren. Een bijzonder moment dat Amphia niet zomaar voorbij laat gaan. Er is namelijk veel gebeurd en beleefd in die 62 jaar. Speciale, emotionele, mooie en gekke momenten. Iedereen heeft wel een eigen verhaal over Langendijk. Door  die verhalen te delen wordt er samen een blijvende herinnering gemaakt aan Langendijk.

Heb jij iets bijzonders, geks, moois of ontroerends meegemaakt op Langendijk?  Deel je verhaal met ons! Deze verhalen worden gebundeld op de website www.erismaareenamphia.nl. Met een aantal verhalen wordt later dit jaar iets bijzonders gedaan!

Nog één keer ontmoeten
Voor alle oud-medewerkers van het Diaconessenhuis, ziekenhuis de Baronie en Amphia Langendijk wordt er op zaterdag 6 november 2021 een reünie georganiseerd op locatie Langendijk. Voor alle oud-medewerkers en specialisten is dit de laatste keer dat zij elkaar op hun oude werkplek kunnen ontmoeten.

Eén keer afscheid
Ook voor de huidige medewerkers wordt er nog een activiteit georganiseerd op Langendijk. Tijdens een laatste samenzijn op de locatie wordt er op een bijzondere wijze symbolisch afscheid genomen. Na dat moment is het tijd om met zijn allen vooruit te kijken.

Eén keer bedanken
Op zaterdag 13 november 2021 organiseert Amphia een relatiebijeenkomst voor sponsoren die Amphia in de afgelopen twee jaar hebben gesteund.

Samen één Amphia
Op 17 november 2021 wordt het nieuwe Amphia op locatie Molengracht officieel geopend. Een feestelijk moment waarbij uitgebreid wordt stilgestaan bij ons bijzondere ziekenhuis.

Er is maar één Amphia

Blijf op de hoogte via onze website.

Ga naar de website
Amphia A met medewerker verpleegkundige