Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.
Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Amphia
Aanmaakdatum:

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Amphia

Op woensdag 17 november 2021 heeft Hare Majesteit Koningin Máxima een werkbezoek aan Amphia gebracht.

Gedurende het werkbezoek kreeg Koningin Máxima een rondleiding door het ziekenhuis. Oncologisch patiënt Michel en internist-hematoloog Rinske Boersma namen Koningin Máxima mee in de route die de patiënt doorliep tijdens zijn behandeling. Een andere patiënt vertelde samen met orthopedisch chirurg Rutger van Geenen over zijn ervaring in het Behandelcentrum van Amphia.  

Na de rondleiding ging Koningin Máxima in gesprek met Amphia-medewerkers over opleiden, de gevolgen van het coronavirus en de campagne ‘Er is maar één Amphia’. Deze campagne werd afgelopen zomer gelanceerd om te laten zien dat er maar één ziekenhuis is als Amphia: een prachtig nieuw ziekenhuis met gedreven professionals, waar men trots op is en waar de patiënt centraal staat.

Voorzitter raad van bestuur, Olof Suttorp: “Helaas kon de officiële opening geen doorgang vinden vanwege de huidige COVID-19-situatie. Toch zijn wij verheugd dat Hare Majesteit Koningin Máxima ons ziekenhuis een werkbezoek heeft gebracht. Met het werkbezoek heeft zij medewerkers ook een hart onder de riem gestoken.”

Koningin Máxima bij Amphia