Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Koningin Máxima opent nieuwe Amphia ziekenhuis
Aanmaakdatum:

Koningin Máxima opent nieuwe Amphia ziekenhuis

Op woensdag 17 november 2021 wordt het nieuwe Amphia ziekenhuis in Breda geopend door Hare Majesteit Koningin Máxima. Tijdens de officiële opening houden de voorzitter van de raad van bestuur van stichting Amphia Olof Suttorp, de voorzitter van het Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia Robert Wagenmakers en de burgemeester van Breda Paul Depla toespraken. In deze opening is aandacht voor de campagne ‘Er is maar één Amphia’. Hierin laten wij zien dat er maar één ziekenhuis is als Amphia. Een prachtig (nieuw) ziekenhuis, met gedreven professionals, waar men trots op is. Na de openingshandeling, waar een speciale rol is weggelegd voor medewerkers, krijgt Koningin Máxima aan de hand van een patiëntreis een rondleiding door de nieuwbouw van Amphia en spreekt zij met patiënten, artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers van Amphia.

Amphia biedt medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. Naast de reguliere zorg staat Amphia ook bekend om haar complexe behandelingen op het gebied van cardiologie en cardiochirurgie, oncologie, bewegen en vrouw, moeder en kind. In 2016 is begonnen aan de nieuwbouw aan de Molengracht. Het nieuwe deel van het ziekenhuis is verbonden aan het al bestaande Amphia ziekenhuis, dat het afgelopen jaar ook vernieuwd is. Naast de vestiging in Breda heeft Amphia ook locaties in Oosterhout en Etten-Leur. 

Label