Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Verhuizing dialyseafdeling: nieuwe plek op locatie Breda en niet meer in Oosterhout
Aanmaakdatum:

Verhuizing dialyseafdeling: nieuwe plek op locatie Breda en niet meer in Oosterhout

Vanaf 17 april 2023 heeft de dialyseafdeling een nieuwe plek op locatie Breda. Met de ingebruikname van de nieuwe plek wordt er ook afscheid genomen van de dialyseafdeling op locatie Oosterhout.

De moderne dialyseafdeling is voorzien van de nieuwste dialyseapparatuur. Zo heeft de afdeling als eerste ziekenhuis in Nederland de dialyse-applicatie Diamant gekoppeld aan EPIC, leverancier van het elektronisch patiëntdossier waar Amphia mee werkt. Met deze koppeling hoeven verpleegkundigen geen data van het ene systeem meer over te zetten in het andere systeem, alles staat nu op één plek.

Nieuwe ingang
Met de ingebruikname van de nieuwe afdeling gaan patiënten die komen voor een hemodialyse ook gebruikmaken van een andere ingang. Deze ingang is dichtbij de nieuwe afdeling.

Nierfalen(carrousel)poli en peritoneaal dialyseteam
De nierfalen(carrousel)poli en het peritoneaal dialyseteam verhuizen niet mee naar de nieuwe afdeling.
Afspraken voor de nierfalenpoli vinden plaats op route 110 of 159.
Het peritoneaal dialyseteam verhuist tijdelijk naar route 159.

Label