Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Amphia ontvangt wederom JCI keurmerk!
Aanmaakdatum:

Amphia ontvangt wederom JCI keurmerk!

Wij zijn trots op alle collega’s in Amphia voor het voor de 3e keer behalen van het JCI keurmerk!

Een JCI-accreditatie is een internationaal keurmerk: een bewijs waarmee we laten zien dat onze zorg van uitstekende kwaliteit is. Deze is voor drie jaar geldig. JCI staat voor Joint Commission International. Deze organisatie wil de gezondheidszorg in verschillende landen verbeteren. Hiervoor hebben zij regels opgesteld voor kwaliteit, veiligheid en hoe slim de zorg in elkaar zit. Amphia heeft dit keurmerk voor het eerst behaald in 2017.

De organisatie heeft tijdens de audit week in november verschillende afdelingen in Amphia bezocht en gesprekken gevoerd met vele collega’s. Robert Wagenmakers, voorzitter Raad van Bestuur: ”Amphia streeft ernaar patiënten de beste en meest veilige zorg te bieden. Daarom kijken wij iedere dag hoe wij ons werk nog beter kunnen doen. Deze heraccreditatie is voor ons een bevestiging dat we goede zorg leveren.’’

JCI

Meer weten over kwaliteit en veiligheid in Amphia?

Ga naar Kwaliteit en veiligheid

Label