Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Slaapcentrum opnieuw geaccrediteerd door SVNL
Aanmaakdatum:

Slaapcentrum opnieuw geaccrediteerd door SVNL

Het Slaapcentrum van Amphia is opnieuw voor 5 jaar geaccrediteerd door de Slaapgeneeskunde Vereniging Nederland (SVNL).

Ons Slaapcentrum is al lang zeer actief in de ontwikkeling van slaapgeneeskundige zorg. In 2011 ontving zij als één van de eersten deze erkenning van SVNL, dat zich richt op preventie van slaapproblemen en het bevorderen van slaapgeneeskundige zorg. Afgelopen december heeft de visitatiecommissie het Slaapcentrum opnieuw bezocht en getoetst. De criteria zijn gebaseerd op de Europese normen die zijn vastgesteld door de ESRS (European Sleep Research Society).

Longarts-somnoloog Jerryll Asin is medisch coördinator van het Slaapcentrum. “De accreditatie bevestigt dat we over de volle breedte goede slaapgeneeskundige zorg leveren aan onze patiënten. En dat we blijven verbeteren. Dat is een prestatie die we als team leveren: doktersassistenten, verpleegkundigen en specialisten. Daar zijn we erg trots op!” Dat bewijst ook de conclusie van de visitatiecommissie. Daarin wordt gesproken over de zeer ruime kennis die zowel nationaal als internationaal wordt uitgedragen en de actieve deelname aan wetenschappelijk onderzoek. Ook wordt genoemd dat de opgeleide specialisten en laboranten goed op elkaar zijn ingespeeld.

Een verdiende erkenning dus voor het verlenen van hoogwaardige zorg binnen de slaapgeneeskunde.

Topklinische zorg
Wist je dat het Slaapcentrum ook een topklinische functie heeft? Dat houdt in dat de zorg die we verlenen voortdurend verbeteren door innovatie, onderzoek en opleidingen, om hoogwaardige patiëntenzorg te kunnen blijven geven. Tot nu toe heeft Amphia 12 topklinische functies, waaronder het Borstcentrum,  Longoncologie, (intensieve) Hematologie en het Slaapcentrum.

  • Jerryll Asin, longarts-somnoloog en medisch coördinator van het Slaapcentrum

Meer weten over het Slaapcentrum?

Ga naar de pagina
Uitgelicht

Label