Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Amphia ondertekent nieuw contract als vitaliteitspartner met stichting de Bredase Singelloop
Aanmaakdatum:

Amphia ondertekent nieuw contract als vitaliteitspartner met stichting de Bredase Singelloop

Al sinds 2004 doen honderden medewerkers van Amphia mee aan de Bredase Singelloop. Ook dit jaar stonden er vorige week weer 270 medewerkers aan de start. De Singelloop is een feest om aan mee te doen en draagt tegelijkertijd bij aan een goede gezondheid en verbinding met elkaar en de stad.

Christianne Lennards, vicevoorzitter Raad van Bestuur Amphia: ‘’Vitaliteit en gezondheid vinden wij als ziekenhuis heel belangrijk. Niet alleen voor onze medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers maar ook voor de inwoners uit de regio Breda. Als trotse vitaliteitspartner van de Singelloop dragen we dan ook graag bij aan de verbindende factor van dit bekende hardloopevenement. Zo kunnen we samen, Breda een vitale stad laten zijn.’’

Willem Butz, voorzitter stichting de Bredase Singelloop: ‘’We zijn blij met Amphia als vitaliteitspartner. Deze samenwerking draagt bij aan onze ambitie om mensen te laten bewegen in een bourgondische omgeving. Bewegen creëert vitalere mensen die op hun beurt meer kunnen bijdragen aan hun omgeving, zodat we allemaal meer kunnen genieten van onze omgeving.”

Amphia deelnemers tijdens de Singelloop van 2023
Amphia deelnemers tijdens de Singelloop van 2023

Meer nieuws lezen van Amphia?

Meer nieuws

Label