Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.
Talent in de spotlight tijdens Amphia wetenschapsmiddag
Aanmaakdatum:

Talent in de spotlight tijdens Amphia wetenschapsmiddag

Tijdens de jaarlijkse wetenschapsmiddag presenteren A(N)IOS, coassistenten, verpleegkundig specialisten en andere junior onderzoekers hun onderzoeksideeën en bijbehorende posters. Het onderwerp van de presentaties is het wetenschappelijk onderzoek dat zij in Amphia doen. Vandaag vond de veertiende editie plaats, een inspirerende middag vol ambitie!

De winnaars!
Lissa Wullaert wist de jury en bezoekers het meest te enthousiasmeren met haar presentaties over haar onderzoeken 'A single-center cohort study of long-term follow-up in obstructive colorectal cancer in the Netherlands' en ‘Postponing surgery to optimise patients with acute right-sided obstructing colon cancer’. Zij heeft daarmee de Pieter Stijnen prijs gewonnen.

Onderzoekers kregen ook de gelegenheid om hun poster te pitchen. De jury was het meest onder de indruk van de onderzoeksposter van co-assistent Bergin Gjosha over ‘Geschiktheid voor EVAR bij het geruptureerde AAA en de beoordeling in de acute setting’. Hij heeft daarmee de posterprijs in de wacht gesleept.

Van harte gefeliciteerd Lissa en Bergin met jullie mooie onderzoek!

Bekijk alle ingezonden posters
Lissa Wullaert tijdens haar presentatie
Lissa Wullaert tijdens haar presentatie