Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Vanaf 16 oktober aanmelden via één aanmeldpunt
Aanmaakdatum:

Vanaf 16 oktober aanmelden via één aanmeldpunt

Op 16 oktober start Amphia met het aanmelden via zuilen in de centrale hal. Dus niet meer bij de polikliniek zelf. U vindt de aanmeldzuilen tegenover de draaideur in de centrale hal van Amphia Breda. Neem uw afspraakbevestiging mee waar de streepjescode op staat of log in op mijnAmphia om uw streepjescode via uw telefoon te scannen.

Controleer voorafgaand aan uw afspraak in mijnAmphia of uw gegevens nog kloppen. Of dat er nog vragenlijsten ingevuld moeten worden. Zo gaat het aanmelden sneller en heeft uw arts meer tijd voor u tijdens uw afspraak.

 

Zo werkt het centraal aanmelden
Heeft u een afspraak op de polikliniek of onderzoeksafdeling? Dan kunt u zich bij de hoofdingang aanmelden bij een van de aanmeldzuilen. Deze aanmeldzuilen geven u een dagticket met daarop de afspraaktijd en het routenummer van uw afspraak. U kunt direct doorlopen naar de locatie die op het ticket staat. Voor een uitgebreid stappenplan klikt u hier. Komt u er niet uit? Onze gastvrouwen- en heren helpen u graag! Zij zijn altijd in de buurt van de aanmeldzuilen.

Ga naar uitleg over de aanmeldzuilen

Veelgestelde vragen over het aanmelden via de zuil

Label