Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Vrienden van Amphia: Amphia gala

Vrienden van Amphia: Amphia gala

2019

Tijdens de gala-avond van Amphia in juni 2019 is 278.000 euro opgehaald. Het allereerste fondsenwervende gala werd in samenwerking met de Stichting Vrienden van Amphia georganiseerd in het nieuwe, recent opgeleverde ziekenhuis en gepresenteerd door Hélène Hendriks.

Logo Vrienden van Amphia

De opbrengst van het gala wordt besteed aan projecten die het verblijf van patiënten en hun naasten aangenamer maken. Giel Baaij, toenmalig programmamanager Fondsenwerving en Sponsoring Amphia: “We zijn heel erg blij met de opbrengst! We kunnen nu alle kinderkamers van speciale muurstickers voorzien waardoor kinderen hun kamer in het ziekenhuis kunnen personaliseren en we het verblijf fijner willen maken.” Op de spoedeisende hulp worden digitale schermen opgehangen waarop filmpjes worden vertoond. “De schermen zorgen voor afleiding waardoor de gedachten in de wacht- en behandelkamer even op iets anders worden gezet.”

Tijdens een avondvullend programma met optredens van verschillende artiesten zoals Romy Monteiro, Jim van der Zee en DJ Boris Smith konden aanwezigen bieden op verschillende ziekenhuisprojecten zoals wandprints in MRI-ruimtes, verloskamers en familie- en ouderkamers.

Remco Djamin, voorzitter van het Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia is trots op het resultaat. “Het is natuurlijk fantastisch dat we met deze opbrengst verschillende projecten kunnen organiseren. Daarnaast vind ik het ook heel bijzonder om te zien dat zoveel lokale ondernemers zich hebben ingezet voor het ziekenhuis van onze regio. Die verbinding met de regio wil Amphia blijven opzoeken.”

Mensen ouden cheque vast

Pers

Er was ook pers aanwezig tijdens deze bijzondere avond. Lees meer in het interview!

Ga naar BNdeStem

Meer zien?

Er zijn al ontzettend veel mooie projecten gerealiseerd met behulp van donaties aan Vrienden van Amphia. Meer lezen?

Bekijk projecten

Heeft u een vraag, een idee of een andere reactie? Of wilt u meer informatie over sponsormogelijkheden?

Mail ons!

Label