Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Workshop DigiD

Workshop DigiD

Amphia Breda
Routebeschrijving

Aanmelden kan via:

info@taalhuisbreda.nl

Leer in een workshop omgaan met DigiD

Huurtoeslag aanvragen, belastingaangifte doen of het maken van een afspraak bij het ziekenhuis; steeds vaker regel je dit via internet. En daarvoor heb je een DigiD nodig. Ook voor het gebruiken van de online omgeving mijnAmphia is een DigiD noodzakelijk.

Voor veel mensen is het inloggen met de DigiD een lastige klus. De meeste mensen hebben een DigiD. Maar voor velen is het werken ermee niet logisch. Bij Amphia worden afsprakenbrieven niet standaard meer per post verstuurd. Om patiënten te helpen bij het regelen van hun online zaken organiseren Digi-Taalhuis en Amphia nu samen workshops in het ziekenhuis.

Workshop DigiD
Tijdens de workshop DigiD leer je stap voor stap inloggen met je DigiD. Ook het inloggen met de DigiD-app wordt uitgebreid besproken. 

Deze workshops worden gegeven in het Amphia ziekenhuis, locatie Breda.

Doe je mee?
Meld je aan via https://forms.office.com/e/HfMmFdSTvE 

Wil je meer informatie over de workshop?

digid en mijn amphia

Label