Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Naar het ziekenhuis

Naar het ziekenhuis

Komt u binnenkort langs bij Amphia voor een behandeling? Of gaat u bij iemand op bezoek in ons ziekenhuis? Dan staat op deze pagina informatie om u voor te bereiden op uw bezoek. Op de pagina bezoektijden kunt u zien wanneer u iemand kunt bezoeken.

Bij Amphia Breda hebben al onze verpleegafdelingen en poliklinieken een routenummer (de cijfers 1 t/m 250). 

In de ontvangsthal en in de gangen hangen (digitale) borden waarop alle verpleegafdelingen en poliklinieken met hun routenummer staan vermeld. Deze routenummers wijzen u de weg. Bij binnenkomst zoekt u het juiste routenummer op en u volgt de borden door het ziekenhuis. Heeft u hulp nodig? Vraag het onze gastheren- en vrouwen die u tegenkomt in de ontvangsthal. Zij helpen u graag verder!

Wilt u een afspraak maken? Bel dan de afdeling die u nodig heeft.

Amphia routenummers
Digitale borden met routenummers

Meld u aan bij de aanmeldzuil

Vanaf 16 oktober meld u zich aan voor uw afspraak bij de hoofdingang. Gaat u naar een polikliniek? Dan kunt u zich bij de hoofdingang aanmelden bij een van de aanmeldzuilen. De centrale aanmeldzuilen geven u een ticket. U kunt direct doorlopen naar de locatie die op het ticket staat. U hoeft zich niet meer te melden bij de polikliniek.

Controleer voorafgaand aan uw afspraak in mijnAmphia of uw gegevens nog kloppen. Of dat er nog vragenlijsten ingevuld moeten worden. Zo gaat het aanmelden sneller en heeft uw arts meer tijd voor u tijdens uw afspraak.

 

Stap voor stap

  1. Neem uw afspraakbevestiging mee. Dat is een e-mailbericht of een brief die u ontvangen heeft met daarin uw afspraak.
  2. Ga naar één van de aanmeldzuilen in de centrale hal en scan de barcode van uw afspraakbevestiging.
  3. Doorloop de stappen op de aanmeldzuil en print uw afspraakticket.
  4. U bent nu aangemeld. U kunt doorlopen naar de desbetreffende polikliniek. Het routenummer staat op uw afspraakticket.

Heeft u hulp nodig? Onze gastheren en gastvrouwen helpen u graag. Zij staan in de centrale hal.

Meer informatie over aanmelden

Op de plattegrond van Amphia Breda staan de poliklinieken en afdelingen op de begane grond. Er zijn poliklinieken en afdelingen in de linkervleugel (nieuwbouw) en in de rechtervleugel (bestaande bouw). U komt altijd door de hoofdingang binnen.

De verpleegafdelingen zijn op de verdiepingen 1 t/m 5. Komt u iemand bezoeken die op een verpleegafdeling ligt? Volg het routenummer op de borden. Als u het routenummer niet weet kunt u dat bij de receptie vragen. Zij helpen u graag.

Bekijk de plattegrond

Welkom in Amphia!

Wordt u binnenkort opgenomen voor een behandeling in ons ziekenhuis? In deze folder leest u handige informatie om uzelf hierop voor te bereiden. 

Folder Welkom in Amphia

In Amphia houden we ons aan gedragsregels. Amphia moet een prettige en veilige plek zijn. Voor u en ons. Daarom gelden deze regels hier. 

Ga naar gedragsregels

Bij Amphia is er cameratoezicht. Dat betekent dat de beveiligers via camera's kunnen zien wat er gebeurt in het ziekenhuis. Dit doen we om het ziekenhuis zo veilig mogelijk te maken voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

Icoon van een camera

Wij doen iedere dag ons best om u veilige en goede kwaliteit zorg te bieden. Dit merkt u meteen als u bij ons in het ziekenhuis bent. Zo vragen we bijvoorbeeld regelmatig naar uw naam en wanneer u geboren bent. Zodat we er zeker van zijn dat we u de juiste behandeling of medicatie geven. Wilt u meer lezen hierover?

Ga naar veilige zorg in Amphia

Bij Amphia gebruiken wij voor sommige afdelingen het programma Zorgdoc. Met dit programma controleert u thuis gemakkelijk uw medicatiegegevens. Als wij weten welke medicijnen u op dit moment gebruikt, kunnen wij u de beste zorg en medicijnen geven. 

Mogelijk krijgt u voor uw een afspraak in Amphia een e-mail met een uitnodiging voor Zorgdoc. Of u dit programma gebruikt, is uw eigen keuze. 

De belangrijkste vragen over Zorgdoc door patiënten, worden hieronder beantwoord. Heeft u andere vragen? Stuur ons gerust een e-mail.

Label