Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Op bezoek

Op bezoek

Komt u binnenkort langs bij Amphia voor een behandeling? Of gaat u bij iemand op bezoek in ons ziekenhuis? Dan bieden we u op deze pagina informatie om uzelf voor te bereiden op uw bezoek. Op de pagina bezoektijden kunt u zien wanneer u iemand kunt bezoeken.

Bij Amphia Breda hebben al onze verpleegafdelingen en poliklinieken een routenummer (de cijfers 1 t/m 250). 

In de ontvangsthal en in de gangen hangen (digitale) borden waarop alle verpleegafdelingen en poliklinieken met hun routenummer staan vermeld. Deze routenummers wijzen u de weg. Bij binnenkomst zoekt u het juiste routenummer op en u volgt de borden door het ziekenhuis. Heeft u hulp nodig? Vraag het onze gastheren- en vrouwen die u tegenkomt in de ontvangsthal. Zij helpen u graag verder!

Wilt u een afspraak maken?
Bel dan de afdeling die u nodig heeft. Of ga voor meer informatie naar Uw Afspraak.

Amphia routenummers
Routenummers

Plattegrond Amphia Breda

Op de plattegrond van Amphia Breda staan de poliklinieken en andere ruimtes aangegeven die u op de begane grond van de linkervleugel (nieuwbouw) kunt vinden. In de rechtervleugel (bestaande bouw) vindt u ook poliklinieken. Welke routenummers naar de bestaande bouw leiden, vind u ook op de plattegrond. De verpleegafdelingen bevinden zich allemaal op de verdiepingen. Komt u iemand bezoeken die op een verpleegafdeling ligt? Vraag dan welk nummer deze afdeling heeft. Het routenummer dat u moet volgen, is hetzelfde als het nummer van de verpleegafdeling. Mocht u het nummer van de verpleegafdeling niet weten, vraag het aan een van de baliemedewerkers bij de receptie. Zij helpen u graag.

Naar plattegrond

Welkom in Amphia!

Wordt u binnenkort opgenomen voor een behandeling in ons ziekenhuis? In deze folder leest u handige informatie om uzelf hierop voor te bereiden. 

Folder Welkom in Amphia
Folder Welkom in Amphia

Wij doen iedere dag ons best om u veilige en goede kwaliteit zorg te bieden. Dit merkt u meteen als u bij ons in het ziekenhuis bent. Zo vragen we bijvoorbeeld regelmatig naar uw naam en wanneer u geboren bent. Zodat we er zeker van zijn dat we u de juiste behandeling of medicatie geven. Wilt u meer lezen hierover?

Ga naar veilige zorg in Amphia

Bij Amphia gebruiken wij voor sommige afdelingen het programma Zorgdoc. Met dit programma controleert u thuis gemakkelijk uw medicatiegegevens. Als wij weten welke medicijnen u op dit moment gebruikt, kunnen wij u de beste zorg en medicijnen geven. 

Mogelijk krijgt u voor uw een afspraak in Amphia een e-mail met een uitnodiging voor Zorgdoc. Of u dit programma gebruikt, is uw eigen keuze. 

De belangrijkste vragen over Zorgdoc door patiënten, worden hieronder beantwoord. Heeft u andere vragen? Stuur ons gerust een e-mail.

Cameratoezicht

Bij Amphia is er cameratoezicht aanwezig om de veiligheid van patiënten, bezoekers en medewerkers te waarborgen.

Wilt u meer informatie lezen om uzelf goed voor te bereiden op een bezoek aan Amphia? 

Label