Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Naar het ziekenhuis

Naar het ziekenhuis

Komt u binnenkort langs bij Amphia voor een behandeling? Of gaat u bij iemand op bezoek in ons ziekenhuis? Dan staat op deze pagina informatie om u voor te bereiden op uw bezoek. Op de pagina bezoektijden kunt u zien wanneer u iemand kunt bezoeken.

Bij Amphia Breda hebben al onze verpleegafdelingen en poliklinieken een routenummer (de cijfers 1 t/m 250). 

In de ontvangsthal en in de gangen hangen (digitale) borden waarop alle verpleegafdelingen en poliklinieken met hun routenummer staan vermeld. Deze routenummers wijzen u de weg. Bij binnenkomst zoekt u het juiste routenummer op en u volgt de borden door het ziekenhuis. Heeft u hulp nodig? Vraag het onze gastheren- en vrouwen die u tegenkomt in de ontvangsthal. Zij helpen u graag verder!

Wilt u een afspraak maken?
Bel dan de afdeling die u nodig heeft. Of ga voor meer informatie naar de pagina Uw Afspraak.

Amphia routenummers
Digitale borden met routenummers

Op de plattegrond van Amphia Breda staan de poliklinieken en afdelingen op de bagane grond. Er zijn poliklinieken en afdelingen in de linkervleugel (nieuwbouw) en in de rechtervleugel (bestaande bouw). U komt altijd door de hoofdingang binnen.

De verpleegafdelingen zijn op de verdiepingen 1 t/m 5. Komt u iemand bezoeken die op een verpleegafdeling ligt? Volg het routenummer op de borden. Als u het routenummer niet weet kunt u dat bij de receptie vragen. Zij helpen u graag.

Bekijk de plattegrond

Welkom in Amphia!

Wordt u binnenkort opgenomen voor een behandeling in ons ziekenhuis? In deze folder leest u handige informatie om uzelf hierop voor te bereiden. 

Folder Welkom in Amphia
Folder Welkom in Amphia

Wij doen iedere dag ons best om u veilige en goede kwaliteit zorg te bieden. Dit merkt u meteen als u bij ons in het ziekenhuis bent. Zo vragen we bijvoorbeeld regelmatig naar uw naam en wanneer u geboren bent. Zodat we er zeker van zijn dat we u de juiste behandeling of medicatie geven. Wilt u meer lezen hierover?

Ga naar veilige zorg in Amphia

In Amphia houden we ons aan gedragsregels. Amphia moet een prettige en veilige plek zijn. Voor u en ons. Daarom gelden deze regels hier. 

Ga naar gedragsregels

Bij Amphia gebruiken wij voor sommige afdelingen het programma Zorgdoc. Met dit programma controleert u thuis gemakkelijk uw medicatiegegevens. Als wij weten welke medicijnen u op dit moment gebruikt, kunnen wij u de beste zorg en medicijnen geven. 

Mogelijk krijgt u voor uw een afspraak in Amphia een e-mail met een uitnodiging voor Zorgdoc. Of u dit programma gebruikt, is uw eigen keuze. 

De belangrijkste vragen over Zorgdoc door patiënten, worden hieronder beantwoord. Heeft u andere vragen? Stuur ons gerust een e-mail.

Veiligheid

Bij Amphia is er cameratoezicht. Dat betekent dat de beveiligers via camera's kunnen zien wat er gebeurt in het ziekenhuis. Dit doen we om het ziekenhuis zo veilig mogelijk te maken voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

Icoon van een camera

Amphia werkt steeds aan het verbeteren van de zorg. We horen daarom graag van patiënten wat zij van hun bezoek of verblijf in het ziekenhuis vonden. Hieronder leest u hoe Amphia dit onderzoekt en hoe u kunt meedoen.

Onderzoek naar uw ervaring
Het kan zijn dat u na uw bezoek of verblijf aan Amphia een uitnodiging krijgt. Hierin vragen we u om uw ervaringen te delen. Deze uitnodiging krijgt u per e-mail. Uw antwoorden gebruiken we om de zorg en uw bezoek aan Amphia beter te maken. Het onderzoek heet de Patiënt ErvaringsMonitor (PEM). De PEM heeft een vragenlijst die in verschillende ziekenhuizen in Nederland precies hetzelfde is. Zo kunnen de ziekenhuizen zich met elkaar vergelijken. En van elkaar leren.

Waar gaat het onderzoek over?
De vragenlijst is samen met patiënten en patiëntorganisaties opgesteld. De vragen gaan dus over onderwerpen die belangrijk voor u zijn. Bijvoorbeeld: was de informatie die u kreeg duidelijk? Was de arts op de hoogte van uw situatie? Is er rekening is gehouden met uw wensen? Wat vond u bijvoorbeeld van de wachttijd? Of de uitleg over uw medicijnen?

Doet u mee?
Als een uitnodiging ontvangt van Amphia, besluit u zelf of u wel of niet meedoet. Het onderzoek is niet verplicht. In de e-mail leest u hoe u zich kunt uitschrijven voor het onderzoek. U ontvangt dan geen nieuwe uitnodigingen meer. Als u wel meedoet klikt u op de link in de uitnodiging. U kunt uw antwoorden en ervaringen veilig invullen, want uw antwoorden blijven anoniem. Dat betekent dat wij niet kunnen zien wie welke antwoorden heeft gegeven. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Wat gebeurt er met mijn antwoorden?
Uw ervaringen in het ziekenhuis zijn belangrijk voor Amphia. De uitkomsten van het onderzoek worden gedeeld met het ziekenhuis. Bijvoorbeeld met de afdeling of polikliniek waar u geweest bent. Zo leren we wat er goed gaat en wat er beter kan! We hopen op uw deelname.

Wilt u meer informatie lezen om uzelf goed voor te bereiden op een bezoek aan Amphia? 

Label