Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Faciliteiten

Faciliteiten

In Amphia komen elke dag ruim 4.000 bezoekers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en dat ons ziekenhuis voor iedereen goed bereikbaar is. 

Op maandag tot en met vrijdag staan onze gastvrouwen en gastheren voor u klaar in de ontvangsthal en bij de receptie. Deze medewerkers wijzen u graag de weg, beantwoorden uw vragen en begeleiden u naar uw afspraak.

Amphia horeca binnentuin

Volop gemak en mogelijkheden voor u in Amphia

Welke voorzieningen zijn er voor u?

Amphia, Breda (Molengracht)

Amphia, Oosterhout (Pasteurlaan)

Amphia, Etten-leur (Trivium)

Amphia biedt óók in Etten-Leur medisch specialistische zorg. Veilig, deskundig en vlot geholpen. Zoals u dat van ons gewend bent. U kunt op de locatie in Etten-Leur terecht voor de volgende specialismen. 

Dichtbij huis als het kan
Voor gespecialiseerde en meer complexe zorg kunt u altijd rekenen op de deskundigheid op onze locaties in Breda. Met andere woorden: we bieden medisch specialistische zorg dichtbij huis als het kán en in Breda als het echt nódig is.

  • Kiosk
  • Pendelbusjes
  • Stiltecentrum

Label