Header afbeelding

Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium ontvangt ISO15189 accreditatie

dinsdag 11 april 2017
Het Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium (KCHL) ontving onlangs accreditatie volgens de ISO15189 norm. De Raad voor Accreditatie bevestigt hiermee het kwaliteitsniveau van het laboratorium. Alle medisch diagnostische laboratoria van Amphia zijn nu geaccrediteerd volgens deze kwaliteitsnorm.
Dr. Marc Thelen, klinisch chemicus, medisch manager KCHL
“Als leiding van het KCHL zijn we trots dat onze kwaliteit nu in de vorm ISO15189 accreditatie internationaal erkend is. Dit is een compliment aan ons personeel en aan Amphia dat voortdurend werkt aan de kwaliteit van zorg voor haar patiënten.” 

De internationaal erkende ISO15189 norm, richt zich op specifieke vereisten rondom kwaliteit en competenties in medische laboratoria.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.