Header afbeelding

Spoedpatiënten Oogpoli vanaf 7 mei 2018 alleen nog op Langendijk

maandag 23 april 2018
Vanaf 7 mei 2018 worden alle oogheelkundige spoedpatiënten tijdens openingstijden geconcentreerd op locatie Langendijk.
Voor spoedpatiënten is het noodzakelijk snel en doeltreffend te kunnen handelen met alle benodigde apparatuur en vakkennis ter plaatse. Daarom heeft poli Oogheelkunde ervoor gekozen het spoedspreekuur vanaf 7 mei te concentreren op locatie Langendijk.

Dit heeft tot gevolg dat patiënten die met spoed ingestuurd worden door de huisarts, tijdens werkdagen alleen gezien kunnen worden op locatie Langendijk. Wij hopen hiermee kwalitatief hoogwaardige zorg te garanderen.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.