Amphia nummer 1 in BDO benchmark: Sparen maakt nieuwbouw mogelijk

dinsdag 8 oktober 2019
Vandaag, 8 oktober 2019, is bekend geworden dat accountantsbureau BDO Amphia noemt als financieel meest gezonde ziekenhuis. Dit laten zij weten in een voorinzicht van hun jaarlijkse benchmark. Vorig jaar stonden we nog op de 7e plaats in de ranking.

Vanaf 2010 voeren wij een beleid dat is gericht op het mogelijk maken van de nieuwbouw. Onze huidige financiële positie is het gevolg van dit beleid en is noodzakelijk voor de uitvoering van de plannen rondom nieuwbouw en bestaande bouw. Deze opgebouwde reserves besteden we hieraan.

Alle ziekenhuizen in Nederland hebben het krap, dat geldt ook voor ons. Het is hard werken voor iedereen. De benchmark van BDO laat zien dat het harde werk gewaardeerd wordt.

BDO benchmark ziekenhuizen 2019

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.