Header afbeelding

Ervaringen

Mevrouw Van der Pol kon snel naar huis met een nieuwe knie

“Vier uur later kwam de fysiotherapeut al langs om een stukje met me te lopen. Voor ik het wist stond ik naast mijn bed en heb ik met krukken de gang op en neer gewandeld."
Mevrouw Van der Pol

"Ik kan weer klachtenvrij hardlopen"

"Ik heb uw kliniek bezocht op 10 april 2018 vanwege langdurige klachten aan (waarschijnlijk) de peesplaat van mijn rechtervoet. Ik kon amper 1 kilometer wandelen zonder pijn. Dr. Joosten heeft mij gezien en mij een brace voor het rechter onderbeen en voet aanbevolen. Mijn klachten zijn daarna in de loop van ongeveer 6 weken aanzienlijk minder geworden. Vanaf augustus heb ik mijn looprondjes kunnen hervatten. Momenteel kan ik weer klachtenvrij 15 km hardlopen en daar ben ik erg blij mee." - Bert.

“Als ik elke dag beweeg blijf ik soepel”

Monique van Eijk kreeg op haar 54ste een nieuwe heup. Een jaar later trok ze met haar dochter vijf dagen lang door de bergen in Nepal. “In maart 2016 kwam ik voor het eerst bij orthopeed Peter Joosten. Ik had al een tijdje flink last van mijn rechterheup. Het was enorm frustrerend dat ik niet meer kon doen wat ik wilde."

Een nieuwe heup: de ervaring van Robert (73)

"Terwijl deze zomer veel van mijn vrienden een mooie reis door Europa maakten, had ik een "all-inclusive heupvervanging tour" geboekt. Deze twee-dagen-deal was inclusief eten, drinken, accommodatie en een hagelnieuwe glimmende heupprothese."

Meneer van der Sluis werd geholpen aan zijn enkel

"Mijn fysio raadde mij aan om een afspraak te maken bij Amphia in Oosterhout. Al met al ben ik erg tevreden met de ontzettende snelle hulpverlening. Niemand wacht graag op een MRI-afspraak en de uitslagen. Bij mij kon het allemaal op dezelfde dag!"